Flaga UE Logo Leader Logo LGD Zielony Wierzhołek Śląska Logo PROW

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Operacja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 19. „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER”, poddziałania 19.4 Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

×

Wyszukaj w serwisie

×

Zapisz się do Newslettera

Kompleksowe usługi cateringowe na terenach wiejskich

Wnioskodawca:
Agata Kotasińska
Nr wniosku:
17/9/2018
Rok:
2018
Gmina:
Gmina Krzepice
Kwota wsparcia:
60 000,00 zł
Wartość projektu:
109 268,30 zł
Przedsięwzięcie:
Rozpoczynanie działalności gospodarczej.
Cel ogólny:
Rozwój gospodarki i tym samym poprawa warunków na rynku pracy
Cel szczegółowy:
Rozwój przedsiębiorczości – wykreowanie nowych działalności gospodarczych, rozwój innowacji w przedsiębiorstwach, rozwój współpracy przedsiębiorstw ze sobą
Perspektywa finansowa:
PROW 2014-2020 - Nabory

Opis operacji:

Działalność mojej firmy będzie obejmować przygotowanie i dostarczenie gotowych dań do miejsca przeznaczenia. Usługa łączy w sobie zarówno kulinarne, jak i logistyczne działania mające na celu obsługę zamówienia indywidualnego lub grupowego. Moje usługi cateringowe zawierają menu dietetyczne a także szeroki wachlarz produktów opartych na kuchni molekularnej i fiusin. Do świadczenia usług cateringowych jest mi niezbędny samochód chłodnia którym będś świadczyłą usługi - przewóz gotowych potraw do klienta. Potrawy kuchni molekularnej potrzebują odpowiedniej stałej temperatury bez względu na temperaturę zewnętrzną. W ramach realizacji operacji stworzę 2 miejsca pracy powyżej minimum.